Robna kuća “Tišma” iz svog širokog asortimana, ovog puta izdvaja elektromaterijal. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Kada je u pitanju elektromaterijal u Tišmi ćete na jednom mestu pronaći sve što vam treba: razne vrste utikača, utičnice i prekidače nadgradne i ugradne, maske i ramove za utičnice i prekidače, kleme, kablove, kao i kompletnu opremu za izvođenje elektroinstalacionih radova pa vam je na raspolaganju širok izbor alata mernih uređaja i izolacionih materijala.

Radno vreme doo “Tišme” je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.