Brnabić se u Mostaru sastala sa Draganom Čovićem i Borjanom Krišto

0
38

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se danas u Mostaru, gde prisustvuje Međunarodnom sajmu privrede, sa zamenikom predsedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine i predsednikom Hrvatskog narodnog sabora BiH Draganom Čovićem, kao i sa predsedavajućom Saveta ministara BiH Borjanom Krišto.

Premijerka Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa zamenikom predsedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine i predsednikom Hrvatskog narodnog sabora BiH Draganom Čovićem, a u fokusu sastanka bilo je unapređivanje bilateralnih, ekonomskih i političkih razgovora. “Nastavljamo da unapređujemo našu saradnju zarad našeg regionalnog prosperiteta”, napisala je premijerka Brnabić na svom Tviter nalogu posle susreta s Čovićem.

Premijerka Srbije na marginama mostarskog sajma imala je sastanak i sa predsedavajućom Saveta ministara Bosne i Hercegovine Borjanom Krišto. Kako je saopšteno posle tog sastanka, u fokusu je bila razmena ideja o regionalnoj trgovinskoj saradnji, zajedničkom radu na ekonomskim potencijalima i infrastrukturnoj povezanosti sa ciljem daljeg razvoja dveju zemalja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here