Robna kuća “Tišma” iz svog širokog asortimana izdvaja uređaje za rashlađivanje. Podne, plafonske, stone i stubne ventilatore, kao i najbolje klime pronaći ćete upravo u robnoj kući “Tišma”, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaćićete sve za vaš dom jer ova robna kuća u svom asortimanu ima veliki izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme, šrafovske robe i još dosta toga.

U susret toplim danima “Tišma” je za svoje kupce obezbedila širok asortiman rashladnih uređaja. U ponudi su klima uređaji, jednostavnog i modernog dizajna, koji zbog razvoja tehnologije štede električnu energiju, a imaju i garanciju od dve godine. Na raspolaganju vam je i praktična portabl klima, kao i dodatna oprema za klima uređaje.

Ukoliko volite tradicionalan način rashlađivanja vaših domova, Tišma vam nudi veliki izbor ventilatora. na raspolaganju su vam ventilatori različitih snaga i sa više brzina, a u ponudi su podni, plafonski, stoni i stubni ventilatori, kao i ventilatori sa lusterom i ventilatori sa daljinskim upravljačem.

Radno vreme doo “Tišme” je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata posredstvom administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.