Otvorena kancelarija Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici

0
163

Srpska stranka Zavetnici otvorila je prošle nedelje kancelariju Gradskog odbora na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića broj 2, tačnije u zgradi Vodotornja na sedmom spratu. Za građane biće otvorena svake srede od 19 do 21h.

Kancelarija Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici zvanično je otvorena prošle nedelje i biće dostupna građanima koji su simpatizeri i prijatelji stranke kako bi bili u prilici da iskažu svoje probleme i sve ono čime su nezadovoljni kada je reč o Zrenjaninu i okolnim mestima. Nešto više o otvaranju kancelarije rekla je potpredsednik Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici Vera Milošev.

Srpska stranka Zavetnici u prethodnih godinu dana beleži solidan rast naglašava predsednik gradskog odbora Živan Rajčin a o aktivnostima i aktuelnim problemima je rekao sledeće:

Ovom prilikom istaknuti su i programi Srpske stranke Zavetnici.

Prostorije Gradskog odbora Srpske stranke Zavetnici biće otvorene za građane svake srede od 19 do 21h na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića broj 2, u zgradi Vodotornja na sedmom spratu. Iz Gradskog odbora najavljuju i da će od septembra svim građanima koji imaju problem sa izvršiteljima biti omogućena besplatna pravna pomoć o čemu će naknadno izdati saopštenje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here