Robna kuća „Tišma“ – Sve za ugodan boravak u dvorištu

0
21

Robna kuća “Tišma” iz svog asortimana izdvaja program za boravak u dvorištu: baštenske ljuljaške, ležaljke, stolove i stolice za dvorište, kao i ljuljaške, tobogane, kućice i peskarnike za decu.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga. Za one koji svoje slobodne vreme tokom lepih dana vole da provode u svom dvorištu tišma je pripremila raznovrsne artikle.

Ukoliko želite da uživate u dvorištu u “Tišmi” ćete pronaći veliki izbor baštenskih ljuljaški modernih i klasičnih, tu su i ležaljke, baštenski stolovi, stolice i suncobrani, a na raspolaganju vam je i uvek atraktivna ljuljaška jaje. Za opremanje dečijeg kutka u dvorištu u ovoj robnoj kući očekuju vas drvene i plastične ljuljaške, klackalice, tobogani, kućice i peskarnici.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here