DOO Tišma – Kuhinjski aspiratori i difuzeri

0
47

Najveća robna kuća u gradu DOO Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja kuhinjske aspiratore kao i opremu za njih. Tišma je obogatila svoj asortiman i difuzerima koji će učiniti da vaš proctor bude svež i prijatan za boravak.

U najvećoj robnoj kući u gradu doo Tišmi, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, belu tehniku i male kućne aparate, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu i šrafovsku robu.

Ukoliko opremate ili pak renovirate kuhinju, aspirator je jedan od uređaja koji će upotpuniti vaš prostor a istovremeno će suzbiti neprijatne mirise koji nastaju kuvanjem, prženjem ili pečenjem. Pored otklanjanja mirisa, aspirator će pružiti i dodatno svetlo koje će osvetliti površinu na kojoj kuvate. Pored toga, u Tišmi ćete pronaći i filtere za aspiratore kao i creva različitih dimenzija koja će vam pomoći da montirate aspirator u najkraćem mogućem roku.

Pored toga, u TIšmi ćete pronaći i difuzere uz pomoć kojih ćete učiniti vazduh u vašem domu ili kancelariji svežim, mirišljavim i prijatnim za boravak.

Radno vreme robna kuća je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here