Veliko srce Nenada Erića – Tokom leta jednoj učionici u školi ili sobici u vrtiću obnoviće pod

0
58

Naš sugrađanin Nenad Erić bavi se postavljanjem, uređivanjem i održavanjem drvenih podova. Stanovnici Zrenjanina upoznali su ga kao čoveka koji je uredio podove u nekoliko zrenjaninskih vrtića i škola, pritom ne naplativši svoj rad. On nastavlja da pomaže najmlađima, a tokom leta potpuno besplatno urediće drveni pod jedne učionice ili sobice u vrtiću.

Nenad Erić i njegova firma Systema parket Zrenjanin poznati su po tome što su uredili drvene podove u nekoliko vrtića i škola u Zrenjaninu i okolnim naseljenim mestima. U toku je priprema novog projekta, za koji je raspisan konkurs, pa će tokom ovog leta još jedna učionica ili sobica dobiti preuređen pod potpuno besplatno. Erić je pojasnio i kako je sve krenulo, a pozvao je i one koji mogu da se priključe njegovim akcijama i tako najmlađim sugrađanim boravak u školama i vrtićima učine prijatnijim.

Đaci, učitelji, nastavnici i vaspitači mogu se prijaviti na konkurs za obnovu drvenog poda jedne učionice ili prostorije u školi ili vrtiću, tročlana komisija odabraće najlošiji pod koji će biti renoviran tokom letnjeg raspusta. Zainteresovani se mogu prijaviti na imejl adresu redakcija@zrenjaninski.com ili preko društvenih mreža Nenada Erića i firme Systema parket Zrenjanin. Za obnovu drvenog poda mogu konkurisati sve škole i vrtići u gradu i okolnim naseljenim mestima, a prijave se mogu poslati do kraja juna. Radovi će biti realizovani tokom jula meseca.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here