Poslanici Skupštine Srbije nastavili su raspravu o smeni ministra privrede Radeta Baste. Predstavnici vlasti i opozicije, međutim, malo se bave smenom Baste, i raspravljaju o Srebrenici, Kosovu, botovima, auto-putevima, kreditima, protestima itd.

Skupština Srbije nastavila je danas rad raspravom o Predlogu za razrešenje ministra privrede Radeta Baste, a prethodno su poslanici postavljali pitanja izvršnoj vlasti, kao i svakog utorka i četvrtka kada je sednica u toku. Sednica je počela poslaničkim pitanjima. Narodna poslanica Zeleno-levog kluba Jelena Jerinić pitala je, između ostalog, kada će Srbija priznati da se u Srebrenci desio genocid. Poslanik koalicije NADA Vojislav Mihailović podsetio je da je optuženi vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk na suđenju rekao da ga je vlast angažovala da obezbeđuje skupove i mitinge, kao i da se sastajao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i tadašnjim ministrom Aleksandrom Vulinom.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković, koji u skupštini brani Predlog o razrešenju ministra privrede Radeta Baste, na komentare dela opozicije da je vlada nestabilna, odgovara da se to najbolje videlo na glasanju o poverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću.