Cisterna sa pijaćom vodom postavljena na gradskom trgu

0
39

Grad Zrenjanin obezbedio je cisternu i poverio je na upravljanje JKP ,,Vodovod i kanalizacija’’ Zrenjanin koje je istu napunila pijaćom vodom i postavila na gradskom trgu gde će se nalaziti dok traje talas tropskih vrućina.

Proteklih godina Grad Zrenjanin i JKP ,,Vodovod i kanalizacija’’ Zrenjanin su tokom letnjeg perioda prilikom većih manifestacija i masovnijeg okupljanja građana, poput Dana piva, obezbeđivali cisterne sa pijaćom vodom i to pre svega zahvaljujući dobroj saradnji sa Vojskom Srbije, kao i iznajmljivanjem cisterni od novosadskog ,,Vodovoda i kanalizacije’’. Cisterna sa pijaćom vodom postaljena je trenutno na gradskom trgu gde će se nalaziti dok traje talas tropskih vrućina.

I pored izuzetno visokih temperatura proteklih sedam dana i činjenice da potrošnja vode u gradu beleži maksimume, da sistemi vodosnabdevanja na izvorištu neprekidno rade u punom kapacitetu, vodosnabdevanje je stabilo i uredno i odvija se bez većih problema.

Cisterna sa vodom za piće biće na gradskom trgu sve dok traje talas vrućina kako bi građani mogli da se osveže na tropskim temperaturama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here