Tišma – Veliki izbor bazena i opreme

0
16

Ukoliko vam je potrebno da se rashladite tokom vrelih letnjih dana u „Tišmi“ po veoma povoljnim cenama možete kupiti bazene kao i kompletnu prateću opremu.

Letnji dani donose visoke dnevne temperature, a ukoliko vam je potrebno da se rashladite, u „Tišmi“ ćete pronaći bazene različitih zapremina i oblika, kao i opremu za bazene poput filtera i pumpi. Bazeni za dvorište su idealan i omiljen detalj svakog leta u dvorištu vašeg doma. Služe za uživanje, plivanje, odmor, osveženje. Tišma nudi bazene modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta koji će učiniti da se u svom dvorištu osećate kao da ste na plaži.

Pored bazena i opreme DOO “Tišma” u svom asortimanu ima i elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U „Tišmi“ svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here