U narednim mesecima radovi na rekonstrukciji ulica u gradovima i selima u 30 opština u Vojvodini

0
42

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na rekonstrukciji ulica u Temerinu i tom prilikom istakao da je pokrajinska vlada započela posao na rekonstrukciji ulica u gradovima i selima na teritoriji 30 opština u Vojvodini

„Pokrajinska vlada je započela veliki posao na rekonstrukciji ulica u gradovima i selima na teritoriji 30 opština u Vojvodini, a ukupna vrednost radova, koji će se odvijati u narednih nekoliko meseci, jeste preko 7,3 milijarde dinara“, izjavio je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović nakon obilaska radova na asfaltiranju ulica u Temerinu.

Predsednik Opštine Temerin Mladen Zec istakao je da su reakcije ljudi na rekonstrukciju ulica odlične. Dodao je da je u prvoj fazi, od skoro 12 kilometara, završeno sedam kilometara, te da se nada da će se realizacijom ovog projekta poboljšati kvalitet života građana u toj opštini.

Događaju su prisustvovali pokrajinski sekretar za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj Ognjen Bjelić i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Miloš Maletić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here