Poseta predsednika Vučića manastiru Osovica

0
43

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je počeo dvodnevnu posetu Republici Srpskoj, tokom koje će sutra u Prijedoru prisustvovati obeležavanju 28. godišnjice pogroma Srba u akciji “Oluja”, koju su izvele jedinice hrvatske vojske.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je posetu Republici Srpskoj počeo obilaskom veličanstvenog manastira Osovica, u društvu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i patrijarha Porfirija. “Zadužbina kralja Dragutina Nemanjića i svedok naše preteške sudbine i istorije na ovim prostorima, ovaj manastir je centar okupljanja vernog naroda i očuvanja našeg identiteta kroz vekove”, objavio je Vučić na instagram nalogu budućnostsrbije.av. Uz ovu objavu, predsednik je objavio i snimak. “Kao simbol zajedništva, vere, nade i snage, ujedno je i najbolje mesto na kojem ćemo početi razgovore o veoma važnim temama za Srbiju, Srpsku i sve Srbe”, poručio je Vučić.

Predsednik Srbije danas je počeo dvodnevnu posetu Republici Srpskoj, tokom koje će sutra u Prijedoru prisustvovati obeležavanju 28. godišnjice pogroma Srba u akciji “Oluja”, koju su izvele jedinice hrvatske vojske.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here