Đoković na Tajms Skveru

0
27

Uoči US Opena, poslednjeg grend slem turnira sezone, svetski teniski šampion Novak Đoković bio je domaćin teniskog meča na Tajms skveru u Njujorku, u organizaciji austrijske kompanije Waterdrop, koja se bavi inovacijama u hidrataciji.

Kako je saopšteno, Đoković je na Tajms skveru demonstrirao umeće na teniskom terenu, učestvujući u meču koji je promovisao harmoniju sporta i održivog načina života. Ističući važnost dobrog zdravlja u sportu i svakodnevnom životu, Đoković i kompanija Waterdrop su transformisali Tajms skver u centar održive hidratacije. Događaj je okupio veliki broj prolaznika i teniskih entuzijasta, koji su imali jedinstvenu priliku da se druže sa teniskim profesionalcima i saznaju o prednostima ekološki održivog takmičenja.

Mogli su da posete Waterdrop „hidratacionu stanicu“, probaju osvežavajuće Microdrink napitke, uzmu reket u ruke i pridruže se igri, promovišući aktivan način života. Bili su i pozvani da svoje plastične boce zamene za besplatne Waterdrop boce i tako podrže ekološke prakse i smanje plastični otpad.

Ranije tokom dana, događaju su se pridružili teniski profesionalci i Waterdrop ambasadori Tejlor Fric i Danijel Kolins. Kompanija Waterdrop zvanični je partner za hidrataciju i zlatni partner ATP Tura u 2023.godini.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here