U Ogrevu na popustu pločice, sigurnosna vrata, blok za zidanje, drvo u paleti i još dosta toga

0
79

Tokom nove nedeljne akcije stovarišta ogrev, koja traje od 25. avgusta do 1. septembra po sniženim cenama možete kupiti pločice, duo set herz, paravan Granada, sigurnosna vrata , eko ploče i brodski pod. Od građevinskog materijala na popustu su giter opeka i blok za zidanje, a od ogrevnog briketi, pelet i drvo u paleti.

Stovarišta Ogrev u svojoj ponudi imaju keramičke pločice, opremu za kupatila, stolariju, boje i lakove, razne vrste alata, sve za vodovod i kanalizaciju, elektromaterijal, šrafovsku robu, opekarske proizvode, rezanu građu, sve za hidro i termo izolaciju, ogrevni materijal, a u ponudi ćete naći i parkete i laminate. Ogrev je za sve svoje kupce pripremio novu nedeljnu akciju.

Kvalitetnim asortimanom robe, uz stalne akcijske popuste, kupcima su u ponudi i različiti oblici plaćanja. Pored gotovine robu možete platiti i administrativnom zabranom, platnim karticama kao i čekovima građana. Ogrev posluje sa tri stovarišta od kojih su dva u gradu na adresi Lazarevački drum broj 13 i u Železničkoj ulici bb kao i u Melencima na adresi Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 14h, a u Melencima od 7:30 do 16h radnim danima i subotom od 8 do 13h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here