Promene u Humskoj – Milorad Vučelić podneo ostavku

0
39

Prvi čovek fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić podneo je danas ostavku na funkciju predsednika, prenele su Novosti. Prema njihovim informacijama, on je svoju odluku obrazložio svojim najbližim saradnicima u klubu, a između ostalog izjavio je da mu je “funkcija predsednika Partizana bila velika čast, teška dužnost i obaveza”.

“Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti – više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali”, rekao je Vučelić, a prenose Novosti.

Podsetimo, on je na čelo velikana iz Humske došao 2016. godine, a prethodno je od 2014. obavljao funkciju potpredsednika. Pod njegovim kormilom osvojena je dupla kruna u sezoni 2016 – 2017. Pod njegovim vođstvom crno-beli su tri puta podizali i trofej Kupa Srbije, a za to vreme Partizan je u dva navrata igrao u grupnoj fazi Lige Evrope i isto toliko puta u Ligi Konferencija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here