Dejan Bulatović – Opozicija sprovodi teror

0
116

Samostalni narodni poslanik Dejan Bulatović izjavio je da opozicija, pod lažnom maskom borbe protiv nasilja, sprovodi politički teror kakav nije zabeležen u našoj istoriji.

Večeras smo po ko zna koji put svedočili pravoj i jedinoj vandalskoj, agresivnoj prirodi bivšeg režima, koji sebe naziva srpskom opozicijom. U maniru najgorih nasilnika, još jednom su pribegli agresiji koju su ispoljili ispred televizije „Pink“, zasipajući fasadu i obezbeđenje jajima i drugim predmetima, naveo je Bulatović u pisanoj izjavi.

On je najoštrije osudio ponašanje učesnika protesta i poručio da zahteva hitnu reakciju nadležnih organa u cilju sprečavanja nasilja koje organizatori političkih protesta sprovode na ulici, u Skupštini i nad privatnom svojinom. Istakao je da je Srbija zemlja demokratskog uređenja i raširene slobode govora, ali da to nikako ne sme biti izgovor razjedinjenoj i bestijalnoj opoziciji da pod velom borbe protiv nasilja sprovodi isto to nasilje nad istinski slobodnim medijima, među koje svakako spada i Pink televizija.

Put agresije koji su izabrali odvešće ih pravo na političko smetlište, gde i pripadaju. Neostvaren san svakog od opozicionih prvaka je par sekundi nastupa na ružičastoj televiziji, ali u međuvremenu, spram svoje snage, jedino čime mogu da se zadovolje su dogovoreni nastupi u njihovim medijima zadojenim mržnjom i agresijom, kazao je Bulatović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here