Sindikat Sloga – Igre gladi za najsiromašnije građane Srbije

0
43

Sindikat Sloga je saopštio da je prezentacija potrošačke korpe kakvu je u petak izveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koja uključuje proizvode poput parizera, jogurta, mleka, soka, testenina, krompira, začina, šampona za bebe i deterdženta za sudove, bila pokušaj smirivanja i stabilizacije njegovog biračkog tela.

U saopštenju Sindikata Sloga se Vučićevo obraćanje javnosti naziva “grotesknom predstavom” pod nazivom “Pronađite jeftini parizer u vašoj potrošačkoj korpi” ili “Igre gladi za najsiromašnije građane Srbije”. “Ako se uzmu u obzir obećane minimalne cene za ove ‘izabrane’ proizvode postaje jasno da je ova ‘bolja cena’ samo maska za kupovinu glasova najsiromašnijeg sloja stanovništva”, tvrdi se u saopštenju.

Dodaje se i da su cene mesa i suhomesnatih proizvoda “otišle u nebesa”, a da je Vučić odlučio da reklamira parizer, i postavlja se pitanje da li građani Srbije to zaslužuju? Ocenjuje se da vanredna isplata od 20.000 dinara penzionerima pokazuje da je reč o klasičnoj kupovini glasova pred izbore.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here