Počeli radovi na izgradnji nove zgrade Policijske ispostave Kaluđerica

0
65

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Bratislav Gašić poručio je danas da će ovo ministarstvo nastaviti da ulaže u modernizaciju, izgradnju i obnovu objekata kako bi policijski službenici radili u što boljim uslovima, što će doprineti većoj efikasnosti i kvalitetu usluga koje pružaju građanima.

Ministar Gašić je, nakon polaganja kamena-temeljca za izgradnju nove zgrade Policijske ispostave Kaluđerica u Beogradu, rekao da će radovi biti završeni za devet meseci i da će taj objekat biti opremljen najsavremenijom opremom. Ministar je prethodno obišao staru zgradu policijske ispostave, u kojoj trenutno rade policijski službenici u Kaluđerici, i naglasio da će, kad bude okončana izgradnja novog objekta, oni raditi u uslovima kakve i zaslužuju. On je podsetio na to da je stara policijska stanica građena 1960. godine i da ne može da pruži sve ono što je potrebno u 21. veku.

Jedan od prioriteta resornog ministarstva jeste obezbeđivanje što boljih uslova za rad policajcima širom Srbije, zato i nastavljamo da gradimo i renoviramo objekte u kojima rade, poručio je Gašić. Ministar je preneo da je zadovoljan bezbednosnom situacijom u Kaluđerici i da očekuje da će policajci nakon preseljenja u novu zgradu još efikasnije izvršavati svakodnevne zadatke i brinuti o bezbednosti svih građana.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here