Robna kuća Tišma – Šahtovi i kanali za odvod

0
39

Doo Tišma iz svog bogatog asortimana ove nedelje izdvaja kutije i poklopce za šahtove, kao i kanale za odvod. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb i otvorena je radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8h do 15h.

U robnoj kući Tišma možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Tišma iz svoje ponude izdvaja kutije i poklopce za šahotve, četvrtastog ili okruglog oblika različitih dimenzija. U ponudi su i kanali za odvođenje atmosferskih voda, koji su savršeno rešenje za površinski odvod vode oko kuća, garaža, terasa i kolskih prilaza.

U Tišmi sve što vam je potrebno da vaša bašta i dvorište budu uređeni možete kupiti radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h na dobro poznatoj adresi, Beogradska bb. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here