Zrenjaninski polumaraton – Obustava saobraćaja u pojedinim ulicama

0
35

U organizaciji Sportskog udruženja „Zrenjaninski polumaraton“, u nedelju 1. oktobra ove godine u Zrenjaninu, biće održan sedmi zrenjaninski polumaraton i tog dana će od 8 do 15 časova biti obustavljen saobraćaj u sledećim ulicama:

– Trg Slobode – Kralja Aleksandra Karađorđevića, – Svetosavska, – Nemanjina, – Slobodana Bursaća, – Saveznička, – Petefijeva, – Obilićeva, – Obala Sonje Marinković, – Dr Slavka Županskog (Narodnog fronta), – Subotićeva, – Narodne omladine, – Zmaj Jovina, – Đure Jakšića, – Marka Oreškovića, – Pančevačka, – Despota Stefana (4. juli), – Dr Laze Kostića, – Dositeja Obradovića, – Koče Kolarova, – Vojvode Petra Bojovića, – Narodne omladine.

Organizator polumaratona će postaviti privremenu saobraćajnu signalizaciju, kojom će svi učesnici u saobraćaju biti obavešteni o zabrani saobraćaja u ovim ulicama, a pripadnici saobraćajne policije će kontrolisati poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Apeluje se na sve učesnike u saobraćaju da poštuju propise i postavljenu saobraćajnu signalizaciju i mole građeni koji žive u ulicama gde će biti održan polumaraton da parkiraju svoja vozila na mesta sa kojih će nesmetano moći da se uključe u saobraćaj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here