Održana je prva redovna skupština stranke Srbija centar – SRCE i tom prilikom je izabrano novo rukovodstvo i usvojeni su statut i program stranke.

Za predsednika stranke izabran je Zdravko Ponoš, njegov osnivač, bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije i kandidat koji je osvojio 700 000 glasova na predsedničkim izborima 2022. godine. Za potpredsednike stranke izabrani su: dr Mihailo Brkić, ekonomista i bivši ambasador, dr Tijana Perić, viša naučna saradnica Instituta za političke studije i stručnjak za borbu protiv korupcije, prof. dr Slobodan Cvejić, sociolog, profesor na Filozofskoskom fakultetu i bivši član REM-a, prof. dr Duško Lopandić, bivši ambasador, dr Tatjana Marković Topalović, doktor fizičkih nauka i dr Bojan Dimitrijević, istoričar. Predsednik stranke Zdravko Ponoš obraćajući se prisutnima ocenio je da opozicione stranke moraju mnogo bolje da se organizuju i ujedine do izbora, za koje je rekao da se ne zna kada će biti održani.

Ponoš je upozorio da se Srbija godinama udaljava od evropskog puta, što Vučić čini svesno i namerno. Na svečanom delu Skupštine stranke SRCE prisustvovali su predstavnici opozicionih stranaka i pokreta i drugi ugledni gosti.