Tišma – Sve što vam je potrebno za uređeno dvorište i baštu

0
72

Doo Tišma iz svog bogatog asortimana ove nedelje izdvaja pribor za uređenje vrtova, bašta i dvorišta. Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb i otvorena je radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8h do 15h.

Bogat asortiman najveće robne kuće u gradu DOO Tišma svakodnevno je dostupan svim kupcima. Ovde možete pronaći širok izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme i šrafovske robe.

Ukoliko želite vreme u dvorištu da provedete radno, “Tišma” iz svog programa izdvaja velik izbor alata za uređenje vrtova i bašta. Na raspolaganju su vam grabulje, plastični i metalni sakupljači lišća, ašovi i lopate, drvena držalja za ove alate, kao i kolica i zamenski točkovi i gume za točkove kolica. ,

U Tišmi sve što vam je potrebno da vaša bašta i dvorište budu uređeni možete kupiti radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h na dobro poznatoj adresi, Beogradska bb. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here