Mala Amerika – Prekid vodosnabdevanja zbog povezivanja objekata na novu mrežu

0
40

U četvrtak se nastavljaju radovi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin na povezivanju objekata na deo novoizgrađene vodovodne mreže u naselju Mala Amerika. Zbog potreba izvođenja radova doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom gradskom naselju.

U četvrtak 12. oktobra JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin nastaviće radove na izgradnji priključaka koji vode od dela novoizgrađene vodovodne mreže do šahtova objekata korisnika u Maloj Americi, a koji obuhvataju kopanje rova, postavljanje nove vodovodne cevi priključka i spajanje iste na ulični vod i na unutrašnju mrežu korisnika u vodovodnom šahtu.

Planirano je da pomenuti radovi traju od 8 do 15 časova, kada će doći do prekida vodosnabdevanja u Maloj Americi. Odmah po završetku radova voda će biti puštena u sistem i ubrzo nakon toga uslediće normalizacija vodosnbdevanja u celom naselju.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin završilo je izgradnju 6,4 km nove ulične vodovodne mreže u Maloj Americi i u toku su radovi na izgradnji oko 8 km pomenutih vodovodnih priključaka.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje stanovnicima Male Amerike na strpljenju i razumevanju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here