Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić najavio je danas da će ta stranka na predstojeće izbore izaći na zajedničkoj listi sa strankom „Dosta je bilo” (DJB) Saše Radulovića.

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić potvrdio je danas da će ta stranka ići na predstojeće izbore sa strankom Dosta je bilo (DJB) i udruženjem „Otete bebe“. Tadić je na konferenciji za medije kazao da dve stranke povezuje zajednički stav u vezi sa francusko-nemačkim planom kada je reč o Kosovu i Metohiji i da obe odbacuju taj plan. On je dodao i da će koalicija SDS I DJB će sagledati sve zajedničke principe, ali da neće kriti od građana da imaju i različite stavove.

Tadić je pozvao građane da glasaju za tu koaliciju, jer smatra da ona može da mobiliše sve one glasove protiv režima, koji neće glasati za neku od koalicija leve i desne strane političkog spektra. Sa konferencije za medije je upućen i poziv svim opozicionim strankama da se zajedno organizuju povodom kontrole izbora. Kandidat koalicije SDS i DJB na beogradskim izborima biće košarkaški trener Duško Vujošević.