Mirović u Titelu – Brinemo o manje razvijenim opštinama

0
29

„Pokrajinska vlada izdvojila je ukupno 460,5 miliona dinara za sveobuhvatnu rekonstrukciju i opremanje Doma kulture u Titelu, rekonstrukciju objekta Zdravstvene stanice u Šajkašu i radove na dogradnji, rekonstrukciji i energetskoj sanaciji objekta Predškolske ustanove „Plavi čuperak“ u Šajkašu“, izjavio je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović nakon obilaska radova.

Prema Mirovićevim rečima,u Titelu i u gotovo svim naseljenim mestima te opštine Pokrajinska vlada je pokrenula konkretne projekte.

Predsednik Opštine Titel Dragan Božić izjavio je da ova opština bez podrške Pokrajinske vlade i Vlade Srbije ne bi mogla samostalno da realizuje investicije niti da se razvija.

Radnoj poseti opštini Titel prisustvovali su i potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za zdravstvo prof. dr Zoran Gojković, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žolt Sakalaš i pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama Dragana Milošević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here