Šarović odustao od kandidature za izbore u Beogradu, baviće se režimom ali i opozicijom

0
108

Predsednik pokreta Ljubav, vera, nada Nemanja Šarović rekao je danas na konferenciji za novinare da je odustao od kandidature za izbore u Beogradu i to zbog opstrukcija od strane Srpske napredne stranke. Ipak, kako je rekao, u predizbornom periodu biće kamen u cipeli aktuelnom režimu. Na KTV televiziji pokušaće da pokrene emisiju u kojoj će sa funkcionerima brojnih stranaka govoriti o političkim i drugim društvenim temama. 

Nemanja Šarović je novinarima ispričao kako je došlo do toga da odustane od kandidature za izbore u Beogradu i kako su za njega izbori u glavnom gradu postali zabranjeni.

Kako je rekao, neučestvovanje na izborima ostavlja mu slobodno vreme da se bavi aktuelnim režimom, njegovim pljačkama, lopovlucima, korupciji i drugim zločinima protiv naroda i u Beogradu i van njega.

Sakupiti 3.000 potpisa, koliko je neophodno za kandidaturu na lokalnom nivou, u roku od dva dana je, za male stranke, pokrete i udruženja, gotovo nemoguće, kaže Šarović i navodi da je to izvodljivo samo ukoliko kutije sa potpisima pošalje Srpska napredna stranka. Za akciju prikupljanja potpisa preko društvenih mreža kaže da je u pitanju „smejurija“.

Šarović je najavio i da će na televiziji KTV pokušati da napravi emisiju u koju će zvati lidere i istaknute članove svih stranaka koje učestvuju na izborima kako bi sa njima porazgovarao o političkim temama.

Šarović je rekao da mu je čast što nije podoban režimu. “Za 15 godina, od kad je napravljena Srpska napredna stranka, mogu da kažem da sam jedini čovek iz opozicije koji nije nikada sa njima sarađivao ni na jednom nivou, koji od prvog trenutka upozorava i da su lažovi i da su prevaranti i da su izdajnici. I hvala Bogu nastaviću tako i ubuduće. I siguran sam da ćemo im videti leđa u narednom periodu”, zaključio je Šarović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here