Tišma – Alfa štednjak na čvrsto gorivo, Blist peć na čvrsto gorivo, Smederevci i sve za grejanje

0
65

DOO Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja peći na čvrsto gorivo, smederevce, etažne peći i sve što vam je potrebno za grejanje .

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima kompletnu opremu za grejanje,grejna tela, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu, elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal i drugo.

Iz Tišme ove nedelje preporučuju  Alfa štednjak na čvrsto gorivo snage 9 kw ,Smederevce kao i peći na čvrsto gorivo Blist iz Valjeva  6 kw snage, peći na gas i etažne peći.  Na raspolaganju vam je i veliki izbor  kupatilskih grejalica , BEHA radijatora ,kompletna oprema za grejanje  i sve drugo što vam je neophodno za grejne instalacije.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here