Na stovarištu Ogrev u Zrenjaninu  samo u Železničkoj ulici bb u toku je velika akcijska rasprodaja robe od keramičkih  pločica ,kupatilske galanterije do laminata.

Stovarište “Ogrev” u Železničkoj ulici bb je zbog preseljenja  za sve svoje kupce pripremilo veliku akcijsku rasprodaju izložene robe i robe sa ograničenim zalihama. Na popustu su kupatilska galanterija i kupatilski nameštaj,baterije , tuš kabine ,keramičke pločice, laminati i još mnogo toga po specijalnim cenama.  Ogrev u svojoj ponudi ima celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu , sanitarije, boje i lakove, keramičke pločice ,hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate.

U Ogrevu svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka ili administrativne zabrane, čekovima na 9 rata, kao i posredstvom sindikalne prodaje. Radno vreme stovarišta u gradu u Železničkoj ulici bb i Lazarevačkom drumu br.13  je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 14h.Radno vreme stovarišta Ogrev u Melencima u ulici Vujice Vujanova je radnim danima od 7:30 do 16h i subotom od 8 do 13h.