Gala donatorska večera za Nurdor – Zlatni dan sa Biserom Veletanlić

0
57

U sredu, 22. novembra, u svečanoj sali Hotela Vojvodina biće organizovana Gala donatorska večera za NURDOR, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka. Gosti večeri biće Bisera Veletanlić, Gradski dečji hor Kulturnog centra Zrenjanina, profesori Natalija i Marko Pejčić, diplomirani muzički pedagozi. Program počinje u 19.00 časova.

Na dosadašnjim Gala večerama organizovanim u Zrenjaninu za NURDOR prikupljeno 3,9 miliona dinara. Sva sredstva usmerena su ka projektu Nove roditeljske kuće u Beogradu, kao trajnom rešenju za smeštaj dece i porodica tokom lečenja van mesta prebivališta.

“Ukoliko želite da ove godine budete deo stvaranja čarolije i da sa nama sanjate velike snove, rezervišite svoje mesto potpisivanjem ugovora o donaciji i uplatom preporučene donacije u iznosu od 9.000,00 dinara po osobi.

Vaša podrška nam je izuzetno važna. Takođe, nadamo se da je ovo lepa prilika da okupite vaše prijatelje i saradnike sa kojima delite iste vrednosti i pozovete ih da širenjem mreže humanosti i empatije zajedno menjamo svet”,

NURDOR

Sve informacije mogu se dobiti putem telefona: +381603626895

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here