Mirović – Pokrajinska vlada nastavlja obnovu objekata u Univerzitetskom kliničkom centru Vojvodine

0
23

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na rekonstrukciji objekata Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine u kojima su smeštene klinike za urologiju, za maksilofacijalnu i oralnu hirurgiju, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, Laboratorijsko odeljenje za nuklearnu medicinu, Klinika za nefrologiju i kliničku imunologiju, Odeljenje za hemodijalizu i Operacioni blok Klinike za urologiju.

Mirović je istakao da je Pokrajinska vlada od 2016. godine do danas finansirala rekonstrukciju brojnih klinika u okviru Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine. Prema Mirovićim rečima, kao što je Pokrajinska vlada zacrtala pre gotovo osam godina, u kontinuitetu se svake godine obnavljaju određeni objekti u kojima su smeštene klinike.

Vršilac dužnosti direktora Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine Edita Stokić izjavila je da je Pokrajinska vlada nastavila kontinuitet unapređenja lečenja i rada u UKCV.

Obilasku radova prisustvovali su i potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za zdravstvo prof. dr Zoran Gojković i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Miloš Maletić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here