Predstavnici koalicije Srbija protiv nasilja u Republičkoj i Gradskoj izbornoj komisiji, apelovali su danas na građane da izađu na izbore 17. decembra.

Članovi i zamenici članova Republičke izborne komisije i Gradske izborne komisije za Beograd u ime izborne liste „Srbija protiv nasilja“ najavili su danas da će do izbora 17. decembra održavati redovne konferencije za novinare na kojima će građane obaveštavati o dešavanjima u RIK-u i GIK-u, jer to ne rade ta tela. Govoreći o sumnjama na manipulacije vlasti, Mandić je navela slučaj Ruske stranke čija je izborna lista proglašena za učešće na beogradskim izborima, za koju je rekla da se sumnja da predstavlja „mehanizam za manipulaciju vlasti za preglasavanje u GIK-u“, jer će sa tom listom imati većinu u tom telu.

Članovi i zamenici članova Republičke izborne komisije i Gradske izborne komisije za Beograd u ime izborne liste Srbija protiv nasilja najavili su i da će do izbora 17. decembra održavati redovne konferencije za novinare na kojima će građane obaveštavati o dešavanjima u RIK-u i GIK-u, jer to ne rade ta tela.