Svi radnici Pošte se od sutra vraćaju na posao

0
42

Svi radnici Pošte, koji su u obustavi rada od 24. oktobra, od sutra se vraćaju na posao. Kako su potvrdili veći deo njih je počeo da radi, nakon što je potpisan sporazum sa Vladom Srbije, dok se od sutra na posao vraćaju i preostali, prenosi RTS. Očekuju da zahtevi budu ispunjeni do kraja meseca, a da će u suprotnom ponovo stupiti u obustavu rada.

Radnici Pošte, koji su biliu obustavi rada od 24. oktobra, potvrdili su za RTS da se od sutra svi vraćaju na posao. Navode da nisu zadovoljni povećanjem plate za nešto više od 20 odsto, ali da je postignut dogovor oko ostalih zahteva.

Očekuju da ti zahtevi budu ispunjeni do kraja meseca, a u suprotnom najavljuju novu obustavu. “Borili smo se kao lavovi i borićemo se. Ovo je za sada, da kažemo jedan prekid vatre. Da kažem tako žargonski, dogovorili smo se da od sutra nastavimo sa radom, na svojim radnim mestima, onako kako mi znamo.

Poslovodstvo i osnivač Vlada Republike Srbije da znaju da sa radnicima Pošte nema igranja, da ono sve što su potpisali u sporazumu da pratimo pomno, ukoliko se ne ispoštuju do prvog decembra, ne da ćemo da nastavimo sa obustavom rada, nego ćemo da se omasovimo i da polako razmiljamo i o drugim potezima”, naveo je Stefan Mitrović, radnik Pošte.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here