JKP ,,Vodovod i kanalizacija’’ – Radovi na povezivanju objekata na novu mrežu u Maloj Americi

0
22

JKP „Vodovod i kanalizacija“ ove nedelje izvodi radove na izradi priključaka i povezivanju objekata na novoizgrađenu mrežu u Maloj Americi, zbog čega će dolaziti do kraćih prekida vodosnabdevanja u ovom gradskom naselju.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin ove nedelje izvodi radove na izgradnji priključaka koji vode od dela novoizgrađene vodovodne mreže do šahtova objekata korisnika u Maloj Americi, a koji obuhvataju kopanje rova, postavljanje nove vodovodne cevi priključka i spajanje iste na ulični vod i na unutrašnju mrežu korisnika u vodovodnom šahtu. Tokom ove nedelje, zbog potreba izvođenja pomenutih radova, u periodu od 8 do 15 časova dolaziće do kraćih prekida vodosnabdevanja u ovom gradskom naselju. Odmah po završetku radova na povezivanju objekata na novoizgrađenu mrežu voda će biti puštena u sistem i ubrzo nakon toga uslediće normalizacija vodosnabdevanja u celom naselju.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin završilo je izgradnju 6,4 km nove ulične vodovodne mreže u Maloj Americi i u toku su radovi na izgradnji oko 8 km pomenutih vodovodnih priključaka. JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje stanovnicima Male Amerike na strpljenju i razumevanju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here