Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove sa kojima je razgovarao o brojnim aktuelnim temama i o perspektivama i nalaženju zajedničkih platformi za saradnju u brojnim oblastima

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas, posle sastanka u Beogradu sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC), da je u teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja.

Vučić je istakao da je na sastanku bilo reči o brojnim temama – od aktuelnih strateških i geopolitičkih rizika i izazova do ekonomske saradnje, kao i o različitim perspektivama i nalaženju zajedničkih platformi za saradnju i izgradnju partnerstva u brojnim oblastima.

„Dobar sastanak o važnim temama sa predstavnicima AIPAC, jedne od najuticajnijih američkih i globalnih organizacija. U teškim vremenima je potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja“, napisao je Vučić nakon sastanka na instagram stranici @buducnostsrbijeav.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here