Kasko sudar osiguranje kompanije Dunav namenjeno je osiguranicima koji žele da zaštite svoje vozilo samo u slučaju najčešćeg rizika – saobraćajne nezgode, i to kada su delimično ili u celosti odgovorni za njen nastanak, te je ovo cenovno najpovoljniji proizvod, sa premijom već od 30 evra.

Kada bi vas neko pitao šta možete sebi da obezbedite za svega 200-300 dinara mesečno da li bi vaš odgovor bio sigurnost na putu tokom cele godine? Složićete se da većina ne bi tačno odgovorila na to pitanje, a umnogome je korisno to osvestiti. Biće vam korisno da znate da kompanija Dunav osiguranje nudi višestruko jeftiniju premiju osiguranja od prosečne cene kasko osiguranja.

Ukoliko ste osiguranik Dunav osiguranja obezbeđeni ste i u slučaju da je došlo do potpunog, pa tako i delimičnog oštećenja. Što se tiče prava na naknadu štete nju osiguranik ostvaruje ukoliko je odgovornost za nastalu odgovornost njegova ili vozača koji je upravljao osiguranim vozilom.

Kada ste zaključili polisu kasko sudar veoma je bitno da u slučaju nezgode u saobraćaju znate kako da reagujete i kome da se obratite. O samoj naknadi štete odlučuje se na osnovu zapisnika, izveštaja ili službene beleške policije.

Iz kompanije Dunav još poručuju da nema boljeg trenutka od ovog sada da osigurate svoje vozilo, a jasno je da čak ni vreme i novac nisu prepreka jer u slučaju Dunava prijatelj definitivno ostaje prijatelj.