Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković posetio je danas Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju Banja Koviljača, gde se sastao sa direktorom te bolnice Aleksandrom Jokićem i direktorom Zavoda za socijalno osiguranje Zoranom Paunovićem, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Ministar Selaković je razgovarao sa pacijentima koji borave u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Banja Koviljača na osnovu sporazuma koji je potpisan pre dve godine sa Penziono-invalidskim fondom osiguranja Austrije, kojim je omogućeno da se austrijski osiguranici, ljudi našeg porekla, rehabilituju, leče i borave u Banji Koviljači.

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović rekao je da je neophodno raditi na unapređenje Banje Koviljače i time odgovoriti na izazove vremena i potrebe pacijenata i gostiju banje.

Republika Srbija je u prethodnoj deceniji uložila oko četiri miliona evra kako u Banju Koviljaču, tako i u prateću saobraćajnu infrastrukturu i na taj način će biti omogućeno da sadržaj koji Banja Koviljača pruža postane lakše dostupan našim građanima širom Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here