TRZ „Čačak” važan za tehničko održavanje sredstava borbene tehnike VS

0
18

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević poručio je danas, tokom obilaska Tehničkog remontnog zavoda (TRZ) „Čačak”, da će država nastaviti da ulaže u razvoj kapaciteta naše vojske kako bi se obezbedilo da ispravnost njene tehnike uvek bude na najvišem nivou.

Vučević se tom prilikom sastao sa rukovodstvom TRZ „Čačak”, pri čemu mu je direktor Zavoda pukovnik Vojkan Radonjić predstavio kapacitete za remont i održavanje naoružanja i vojne opreme, kao i organizaciju rada ove vojne ustanove u sastavu Kopnene vojske.

Potpredsednik Vlade je obišao pogon za remont vozila guseničara i Sektor za remont sredstava elektronike i elektromehanike, iskazavši zahvalnost zaposlenima na predanom radu i trudu.

On je takođe istakao značaj TRZ „Čačak” za tehničko održavanje i generalni remont sredstava borbene tehnike.

Obilasku su prisustvovali pomoćnik ministra za materijalne resurse Nenad Miloradović, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, šef Kabineta ministra odbrane brigadni general Goran Momčilović, načelnik Uprave za odbrambene tehnologije Sektora za materijalne resurse brigadni general Slavko Rakić, načelnik Moravičkog upravnog okruga Marko Parezanović i gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here