Ministarka za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije Darija Kisić posetila je porodicu Dimitrijević iz Beograda čija ćerka boluje od spinalne mišićne atrofije i tom prilikom uručila rešenje o isplati jednokratne finansijske pomoći u iznosu od 25.000 dinara.

Ministarka za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije Darija Kisić posetila je porodicu Dimitrijević iz Beograda, čija ćerka boluje od spinalne mišićne atrofije i uručila im rešenje o jednokratnoj finansijskoj pomoći, kao i vaučere za lekove i medicinska sredstva i za rehabilitaciju. Kisić je tom prilikom rekla da su ovo novi vidovi podrške države obolelima od retkih bolesti i njihovim porodicama, jer želimo da imaju kvalitetniji život. I u narednom periodu ćemo nastaviti da im pružamo svu moguću podršku, istakla je Kisić. Porodici Dimitrijević uručeno je rešenje o isplati jednokratne finansijske pomoći u iznosu od 25.000 dinara, kao i vaučeri za apoteke u iznosu od 35.000 dinara i za rehabilitaciju 50.000 dinara.

Ministarka je naglasila da je ova devojka, koja je višestruko talentovana učenica Dizajnerske škole, koja slika i piše pesme, pravi primer svima kako se ponosno ide kroz život, kako se hrabro nosi sa svim izazovima, a njena porodica primer podrške, razumevanja, topline i ljubavi.