Nova nedeljna akcija Ogreva do 19. aprila – Sve za vašu kuću od temelja do krova

0
16

Stovarište Ogrev pripremilo je novu nedeljnu akciju tokom koje po veoma povoljnim cenama možete kupiti polikarbonatne ploče, štukatur trsku, crep, sobna vrata, motornu kosilicu, benzinski trimer kao i sve što vam je neophodno za demit fasadu.

U Ogrevu sezona radova traje tokom cele godine i zato odabir akcijskih artikala planiraju u skladu sa potrebama svih vernih kupaca. Uz građevinske radove dolaze i ostali radovi na otvorenom, posebno na uređenju zelenih površina pa je tako ove nedelje poseban akcenat stavljen na kosilice i trimere. Pogledajte šta se još može pronaći u ovonedeljnoj akciji stovarišta Ogrev.

Posetite stovarište Ogrev na adresi Lazarevački drum broj 13 ili u Melencima, Vujice Vujanov bb. U Ogrevu ćete sigurno pronaći sve što vam je potrebno za kuću ili stan. Dostava na adresu, isporuka sa lagera i odloženo plaćanje do 24 mesečne rate su posebne pogodnosti pri kupovini. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 14h, a u Melencima od 7:30 do 16h radnim danima i subotom od 8 do 13h.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here