Pokret “Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović” izlazi na beogradske izbore

0
56

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ponizila parlament time što su pregovorima o izbornim uslovima prisustvovali ambasadori, rečeno je danas na konferenciji za medije poslaničke grupe “Mi – glas iz naroda, prof. dr Branimir Nestorović”, na kojoj je analizirana i cena izbornog procesa u Srbiji i najavljen nastup pokreta na predstojećim beogradskim izborima.

Poslanik poslaničke grupe “Mi – glas iz naroda, prof. dr Branimir Nestorović” Aleksandar Pavić ocenio je danas da je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ponizila parlament time što su pregovorima o izbornim uslovima prisustvovali ambasadori.

Poslanica Mi – glas iz naroda Jelena Pavlović  je istakla da su oni uradili analizu o tome koliko je izborni proces u Srbiji skup, da je ukupno za izbore iz budžeta utrošeno 10 miliona evra i da prednjači Srpska napredna Stranka koja je potrošila 3,7 miliona evra iz budžeta.

Pokret Mi snaga naroda, izaći će na beogradske izbore sa listom pod nazivom “Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović”, objavio je danas poslanik Borislav Antonijević.

Na konferenciji za medije u Skupštini Srbije najavljeno je da će Antonijević biti kandidat za gradonačelnika Beograda.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here