Ulica Đorđa Stratimirovića nedavno je asfaltirana, ali i pored toga pritužbe građana stižu sa nekoliko strana zbog posla koji nije odrađen do kraja. Svoje nezadovoljstvo su iskazali predstavnicima koalicije ,,I voda i sloboda’’ kako bi došli do rešenja.

Koalicija pod rednim brojem 4 – I voda i sloboda neprestano ukazuje na probleme Zrenjaninaca, ali i na mnoge stvari koje Srpska napredna stranka radi u jeku predizborne kampanje. Tim povodom došli smo do saznanja da su građani naselja Mala Amerika nezadovoljni načinom na koji je asfaltirana ulica Đorđa Stratimirovića te su se tako obratili Miljanu Čičiću, inače članu koalicije I voda i sloboda i kandidatu za odbornika, a on je u izjavi za našu televiziju ukazao na sledeće:

Kao i svaki put pred izbore, aktuelna vlast užurbano radi na asfaltiranju ulica dok im mišljenje građana nije prioritet. Koalicija I voda i sloboda nastaviće da sluša primedbe građana i da ih javno iznosi, a sve u cilju da ukažu na manjkavosti lokalnih čelnika i njihovih predizbornih obećanja.