U nedelju, 02.06. održana je humanitarna plesna predstava u Kristalnoj dvorani pod nazivom “Don’t cross the line”. Prikupljeno je preko 200 000 dinara za dečake Mateju Kačavendu i Nikolu Mrdakovića.

Humanitarna plesna predstava pod nazivom ,,Don’t cross the line’’ održana je u Kristalnoj dvorani a učešće je uzelo oko 70 devojčica dok je u organizaciji bilo preko dvadesetoro ljudi. Zajedno sa gostima: Tamarom Laković, Santinom Cvejić, Andrejem Gigić, Vladimirom Aleksić, Vukom Simić, Emilijanom Cukić, Viktorom Avram, predstavljen je dvosatni muzički program. Ovom prilikom prikupljeno je preko 200 000 dinara za dečake Mateju Kačavendu i Nikolu Mrdakovića koji će biti uplaćeni na njihove račune za dalje lečenje.

Katarina Ratić, u ime organizatora, rekla je da su dali sve od sebe kako bi ispričale priču koja ima posebnu porulu – da uvek trebamo biti svoji, bez obzira na sve i da su granice tamo gde ih mi postavimo.

Nikola i Mateja, kao i njihove majke, su ulepšale ovaj događaj svojim prisustvom i na kraju koncerta se zahvalile Katarini, plesačima i publici na dolasku i podršci koju im pružaju tokom ovog perioda.

40 plesnih i 4 muzičke tačke, obeležile su nedelju, a oni se nadaju da će svaka njihova naredna predstava biti sve veća, posećenija i značajnija.

Nakon uspešnog održanog koncerta, plesači će otići na kratku pauzu, nakon koje sledi veliki letnji upis za nove članove!  Sve dalje informacije možete dobiti putem Instagram profila : @golden_way_dancecompany