Zbog obavljanja radova na zameni vodovodne mreže u Pupinovoj ulici ista će od ponedeljka pet dana biti zatvorena za saobraćaj i parkiranje motornih vozila, dok će pešacima biti omogućen prolaz.

U okviru Prve faze rekonstrukcije vodovodne mreže koja obuhvata zamenu oko 20 km cevi starijih od 50 godina i izgradnju isto toliko kilometara vodovodnih priključaka koji vode od novopostavljene mreže do objekata korisnika, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin obavljaće radove u Pupinovoj ulici u centru.

Zbog obavljanja pomenutih radova Pupinova ulica biće u periodu od ponedeljka 10. juna od 7 časova do petka 14. juna do 17 časova zatvorena za saobraćaj i parkiranje motornih vozila, dok će pešacima biti omogućen prolaz u skladu sa trenutnom situacijom oko izvođenja radova na terenu. U pomenutom periodu prolaz motornih vozila biće omogućen isključivo samo službenim vozilima Pošte, Telekoma i ostalih privrednih i poslovnih subjekata koji posluju u ovoj ulici. Mesto izvođenja radova biće obeleženo odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, radovi se obavljaju po važećoj građevinskoj dozvoli, a regulacija saobraćaja po Projektu regulacije u toku radova i Rešenju Odseka za saobraćaj GU Zrenjanin.