Ove nedelje počinje letnja manifestacija „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“. Reč je o velikom broju programa i kulturno – umetničkih sadržaja koji su  zabavnog, muzičkog i književnog karaktera. Dečji sadržaji,  dramske, kreativne  radionice i filmovi za najmlađe nalaze se u ponudi i ovogodišnje manifestacije koja se organizuje svakog dana u nedelji, u prostoru Županijskog parka do 24. avgusta.

U petak, 14. juna počinje letnja manifestacija „Banatska bajka – leto u Gradskoj bašti“. Reč je o velikom broju programa i kulturno – umetničkih sadržaja koji su  zabavnog, muzičkog, književnog karaktera. Dečji sadržaji,  dramske, kreativne  radionice i filmovi za najmlađe nalaze se u ponudi i ovogodišnje manifestacije koja se organizuje svakog dana u nedelji, u prostoru Gradske bašte do 24. avgusta. Svečano otvaranje manifestacije zakazano je u petak, 14. juna u 20 časova.

U subotu, 15. juna, publika će moći da uživa u koncertu Bid  benda – Gagić i prijatelji od 20h.

Ulaz je besplatan a mesta se mogu rezervisati na broj telefona 0648116474. Ove godine su u planu i četiri karavana – u Tomaševcu, Lukićevu, Zlatici i Jankov Mostu.