Zbog potreba izvođenja radova u okviru zamene vodovodne mreže u Petefijevoj ulici, u sredu 19. juna će doći do prekida vodosnabdevanja u ovoj i okolnim ulicama.

U okviru Prve faze rekonstrukcije vodovodne mreže koja obuhvata zamenu oko 20 km cevi starijih od 50 godina i izgradnju isto toliko kilometara vodovodnih priključaka koji vode od novopostavljene mreže do objekata korisnika, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će u sredu 19. juna obavljati radove u Petefijevoj ulici.

Zbog potreba izvođenja pomenutih radova u periodu od 7,30 do 17 časova doći će do prekida vodosnabdevanja u Petefijevoj ulici, Obilićevoj, Savezničkoj, Slobodana Bursaća, Ive Lole Ribara od Petefijeve do magistrale, Cara Dušana od Savezničke do magistrale i na potezu stare pijace.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu i ubrzo nakon toga doći će do normalizacije vodosnabdevanja u pomenutim ulicama.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim korisnicima koji će zbog potreba izvođenja radova u sredu biti bez vode na strpljenju i razumevanju.