Tokom nove nedeljne akcije u Ogrevu, koja će trajati od 21. do 28. juna, po sniženim cenama možete kupiti pločice, lepak za pločice, tuš kabinu, monoblok, bateriju za umivaonik ili kadu, slivnik, hidroizolaciju…

Stovarište Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na adresi Lazarevački drum broj 13 i u Melencima u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 14h, a u Melencima od 7:30 do 16h radnim danima i subotom od 8 do 13h. Pored gotovine robu kupljenu u Ogrevu možete platiti i administrativnom zabranom, platnim karticama kao i čekovima građana.  Stovarišta Ogrev u svojoj ponudi imaju keramičke pločice, opremu za kupatila, stolariju, boje i lakove, razne vrste alata, sve za vodovod i kanalizaciju, elektromaterijal, šrafovsku robu, opekarske proizvode, rezanu građu, sve za hidro i termo izolaciju, ogrevni materijal, a u ponudi ćete naći i parkete i laminate. Ogrev je za sve svoje kupce pripremio novu nedeljnu akciju.

Iz Ogreva podsećaju na to da je počela prodaja stanova u stambeno-poslovnom kompleksu u Pančevačkoj 10. Neke od pogodnosti koje nude su: zidovi termo blok, izolacija od kamene vune debljine 12 cm, čista spratna visina 2,7m, brzi bešumni lift, Rehau prozorivelikih formata sa aluminijumskim roletnama, troslojni parket, keramičke pločice velikih formata, kupatilski nameštaj savremenog dizajna, sobna vrata bele boje visine 215cm, klima uređaj za svaki stan, video interfon.