U Gradskoj kući održana je KZN povodom desetog plivanja za Časni krst na Bogojavljenje

0
76

U Multimedijalnoj Sali Gradske kuće održana je konferencija za novinare povodom desetog plivanja za Časni krst na Bogojavljenje.

Na konferenciji za novinare koja je održana povodom plivanja za Časni krst na Bogojavljenje govorili su pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura, jerej Veselin Vlaški, član organizacionog odbora Vladimir Petrović i direktor Kulturnog centra Goran Marinković. 10. Po redu plivanje za časni krst održaće se u petak 19.januara na gradskom jezeru tačno u podne. Pomoćnik gradonačelnika Simo Salapura izrazio je zadovoljstvo što je ove godine prijavljeno rekordan broj učesnika.

Član organizacionog odbora Vladimir Petrović izneo je tehničke detalje vezane za prijavu i učestvovanje takmičara.

Ispred crkvene opštine govorio je jerej Veselin Vlaški,  starešina hrama Svetog Arhangela Mihaila u Zrenjaninu, i iskoristio je priliku da pozove vernike da podrže učesnike ove lepe manifestacije.

Broj prijavljenih takmičara za ovogodišnje plivanje za Časni krst prevazišao je očekivanja organizatora, a novina u odnosu na prošle godine su takmišari iz drugih gradova i sredina, Novog Sada, Žablja, Kikinde, Mola, Nove Crnje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here