U ovonedeljnoj akciji Stovarišta Ogrev možete pronaći po veoma povoljnim cenama pločice prve klase, kamenu vunu, gips ploče, garažna vrata…

0
136

U ovonedeljnoj akciji Stovarišta Ogrev možete pronaći po veoma povoljnim cenama pločice prve klase, kamenu vunu, gips ploče, garažna vrata i još mnogo toga.

U stovarištima Ogreva AD član Keramika Jovanović grupe, možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan gradjevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. Sve za vašu kuću od temelja do krova možete pronaći u stovarištima Ogreva.  U nedeljnoj akciji koja će trajati od 26. januara do 2. februara po izuzetno povoljnim cenama možete pronaći sledeće artikle.

Stovarišta Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na dve lokacije: u Železničkoj ulici BB i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u Ulici Vujuce Vujanova bb. Ukoliko želite da ih posetite u Zrenjaninu, to možete uraditi svakog radnog dana od 8 do 16.00h  kao i subotom od 8 do 14 časova.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here