Ideja koju promovišemo u predizbornoj kampanji u Beogradu je da žitelji opština pa čak i mesnih zajednica moraju da imaju uticaj na to kako će se i na koji način trošiti novac koji odvajaju za poreze – rekao je predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac

0
138

Kao kandidat za gradonačelnika Beograda predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac razgovarao je pre nekoliko dana  u Ripnju sa građanima i tom prilikom je ocenio  da je potrebno da se Beograd decentralizuje, kako bi meštani svih opština i naselja sami odlučivali o tome kako se troši njihov novac. Kako je izjavio tom prilikom, kao kandidat za gradonačelnika insistiraće na potpunoj decentralizaciji prestonice, jer građani treba da odlučuju o upravljanju gradskim budžetom, jer ga oni i pune. Da li je centralizacija pod sadašnjom vlašću dostigla svoj  najviši stepen i da li se može stati na put ovakvom stanju? Dragan Šutanovac ističe da suprotno tendencijama u svetu , aktuelna vlast čini sve kako bi centralizacija i dalje jačala.

Dragan Šutanovac  na beogradske izbore izlazi kao zajednički kandidat liste ‘’Da oslobodimo Beograd’’ koju čine Demokratske stranka, Socijaldemokratska stranka, NOVA i Zelena ekološka partija  – Zeleni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here