Stovarišta Ogrev u novoj nedeljnoj akciji koja traje od 16. do 23. februara nude širok izbor proizvoda po veoma povoljnim cenama

0
135

U stovarištima Ogreva AD član Keramika Jovanović grupe, možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. Stovarišta Ogrev kontinuirano vrše ulaganja u objekte i opremu, pa kvalitetan i bogat asortiman robe, uz stalne akcijske popuste, obezbeđuju brojne zadovoljne kupce. Novu nedeljnu akciju predstavio je šef prodaje Rajko Cvetić iz izložbenog salona koji se nalazi na Lazarevačkom drumu bb.

Stovarišta Ogrev u Zrenjaninu možete pronaći na dve lokacije: u Železničkoj ulici BB i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u Ulici Vujice Vujanova bb. Ukoliko želite da ih posetite u Zrenjaninu, to možete uraditi svakog radnog dana od 8 do 17 časova, i subotom od 8 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here